20 de agosto del 2017  -  

| Español | Català | English | Français | Deutsch

IMMOBILIARIA ORDINO

> Presentació
> Destacats
> Cercador
> Li venem l´immoble
> Notícies
> Contactar
> Mapa Web
Immobiliària Ordino és una empresa que ofereix els seus serveis des de  fa més de vint anys. Formant part del Grup JOGAR  que es dedica a la construcció i promoció  Immobiliària Ordino ofereix un seguiment exclusiu del client des del control de qualitat de l’obra oferint una atenció personalitzada fins a la gestió de comunitat de propietaris.
L’empresa consta d’un equip d’agents immobiliaris degudament qualificats, podent assessorar els clients en tots els tràmits de gestió i atendre  amb català, castellà, anglès, francès i portuguès.
Els serveis oferts son  la compra, la venda, el lloguer, la valoració  de bens immobles ,la gestió de projectes per construccions i l’administració de comunitats de propietaris així com la gestió per a  la contractació d’assegurances.

També s’ofereix un servei d’atenció al client incloent la coordinació en cas de reformes i tot tipus de gestions domèstiques (neteja, encàrrec de gasoil, de llenya,  tràmits per altes i baixes de telèfon i llum...).
Immobiliària Ordino té les oficines ubicades a l’avinguda Sant Antoni núm. 82, Local 3, a la parròquia de La Massana i disposa d’un ample horari d’atenció al públic :

 09’00 a 13’30 i de 15’00 a 20’00

de dilluns a divendres

 

09’30 a 13’00

els dissabtes

 

El nostre objectiu és la plena satisfacció del client amb total dedicació i professionalitat.

Cercador d´immobles
Per característiques

Per referència
 IMMOBILIARIA ORDINO   Avda. Sant Antoni, 82 local 3    -  LA MASSANA (ANDORRA)
Telf: 376739690  -    Fax:      immobiliariaordino@andorra.ad